Pascale Platel

KOM NE KEER BINNEN

Sven: Ewel?

Chantal: Ewel wa?

Sven: Nie me mij, hé?

Chantal: Hein?

Sven: Hein?

Chantal: Soms zijde gij echt niet van deze planeet. Gelijk daarstraks in Oostende. Gij ziet dan dingen die k’ ik niet zie en ik zie dingen die gij niet ziet en straal voorbij loopt. Terwijl we op dezelfde plek zijn. Gij komt dan af met een idee om iets te doen en ik ook, maar uw idee is gebaseerd op wat gij ziet en het mijne op wat ik zie. En dat botst dan natuurlijk.

Sven: ‘t Is waar! Ik wilde daar gewoon wat lanterfanten en winkels doen, maar gij wilde fietsen. ‘Ge moogt éne winkel doen’, zeide toen en ik zeg ‘Ja’, en ik ga vlug binnen, maar ik voel mij dan al schuldig en ik zeg tegen die verkoopster: ‘Madame, ik moet ne keer terugkomen want Chantal wilt fietsen.’ 

Chantal: Is dat erg? 

DEZE VOORSTELLING GAAT OVER DE MOGELIJKHEID VAN EEN ONMOGELIJKE RELATIE.

MET BEN SEGERS EN PASCALE PLATEL

TEKST: PASCALE PLATEL

Proficiat. Een echt stuk uit jouw intense, scherpe, zachte, lacherige, en mooi ontroerende pen. Verrassend en origineel in opbouw. Die laatste scènes …. Prachtig. Wat ook raakt : Ben past zo goed bij je op dat podium. Wat een match! Dankzij hem komt jouw typische – en waarvoor iedereen zo graag naar je komt  zien – speelstijl er met verve weer uit. Fijn fijn fijn! Van theaterliefhebber Steven De Canck.                            

SPEELDATA: ZIE AGENDA

Foto’s : Sara De Graeve en Charlie De Keersmaecker